1.1 C
Älmhult
2021-03-09
Älmhult Kultur

HONKS EP-trilogi Malmerikana

HONKS EP-trilogi Malmerikana del 1
MUSIK. Det sägs att genier jobbar långsamt. Och långsammare än så jobbar HONKS. Efter succén med debutplattan “Singelgatan” – som bland annat blev filmmusik i “Äta, Sova, Dö” – är det nu äntligen dags för den första delen av HONKS EP-trilogi Malmerikana.

För den som inte är helt bekant med HONKS så har medlemmarna rötter i Älmhult och Hultsfred. Bandet gav ut sitt debutalbum ”Singelgatan” 2013 och sedan dess har det varit tämligen tyst.
– Barn har vuxit upp. Hus har köpts och sålts. Jobb har bytts – även en knäskål. Hundar har införskaffats. Livremmarna är på yttersta hålet. Läsglasögonen har blivit starkare och hjärnorna svagare. Lite naggade i kanten och inte ett dugg visare fortsätter HONKS oförtrutet att berätta sin historia, skriver de i ett pressmeddelande.

Herrarna Olsson, Nilsson, Karlsson, Ström – som alltid förstärkta med Pelle Jernryd – har träffats i Father of Love-studion där nya alster spelats in. Allt i maklig takt så att den som väntat på en ny HONKSplatta får vänta lite extra.
Nu har dock fyra nya låtar från skivan Malmerikana släppts på en EP – en av få ljusglimtar 2020! HONKS EP-trilogi Malmerikana släpptes på alla digitala plattformar den 11:e december.
– Kampen för att ta tillbaka countryn från dansbanden fortsätter, hälsar gruppen.

Text: jessica@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Håll i och håll ut och satsa framåt – Överlev på längre sikt

admin

Inner Wheel en del av spännande Kulturnatta i Älmhult

Full fart framåt för Kronobergs Bilaffär

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer