2.7 C
Älmhult
2020-02-24
Regionalt

Mathantverksdag på Barkhults gård

Barkhults Gård

På Barkhults Gård är temat Mathantverk och direktförsäljning den 5 februari. Eldrimner är ett nationellt centrum för mathantverk och står bakom detta. De kommer att ha Kronobergs län som ett av sina Fokuslän under 2020.

När ett län blir Eldrimners Fokuslän försöker de lägga några extra kurser i länet det året samt anordna en inspirationsdag. Med mathantverksdagarna når Eldrimner ut till mathantverkare och mathantverksintresserade i hela landet. De informerar om Eldrimners aktiviteter och får samtidigt veta vilka aktiviteter som efterfrågas och vad mathantverkarna behöver.

Relaterade inlägg

FK Göingarna vinnare av Årets Eventskåning 2019

Odla kärlek

Julcafé i Osby Församlingshem

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer