11 C
Älmhult
2020-04-09
Kultur

Inner Wheel en del av spännande Kulturnatta i Älmhult

Kulturnatta 2019 samlade och bjöd på programpunkter från 80 aktörer från Älmhults kulturliv. Älmhults centrum sprakade av liv när kulturen förvandlade området till en mötesplats för människor som arbetar med och/eller uppskattar kultur. 

Lokala föreningar, företag, restauranger, fastighetsägare, professionellt utövande kulturskapare och handlare deltog och erbjöd ett brett programutbud i alla dess former: kulturhistoria, berättande, konst, gatukonst, eldshow, ljusinstallation, föredrag, utställningar och uppvisningar, design, hantverk, musik, foto, dans, mode, teater, mat och dryck med mera.

Älmhults Inner Wheelklubb deltog för att informera om Inner Wheel och om klubbens verksamhet, ytterst med syftet att rekrytera fler aktiva medlemmar. Klubbens representanter medverkade tillsammans med andra utställare i Anemonen Blomsterhandel, attraktivt placerad mitt på huvudgatan Norra Esplanaden. Bland alla vackra blommor i butiken fanns denna kväll också utställning av klockor och smycken, en fotoutställning och också en mannekänguppvisning av dam- och herrkläder.

– Vi träffade många som lyssnade intresserat om Inner Wheel. Vi delade ut broscher och informationsblad samt bjöd på kaffe och hembakat, bakat av Vivi-Anne Bengtsson. Sist men inte minst visade vi upp många fina exempel på stickade barnkläder, som de senaste åren varit en av klubbens huvudsakliga hjälpprojekt. 2018 skickade vi ca 600 plagg  till behövande i samarbete med en lokal välgörenhetsorganisation som heter Hope587, främst verksam i Zambia och Ukraina, berättar Ethel Persson, ISO i klubben.

Relaterade inlägg

Adde Malmberg gör 
fars om föreningslivet

Stjärnor
- familjeföreställning på PULSEN

Fågelteckningar ställs ut på Älmhults biblioteket

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer