5.9 C
Älmhult
2019-12-08
Näringsliv

Nya händer på plats

Nya händer på plats

Två av flera utnämningar i Östra Göinge är Årets Queenia och Årets Företagare. Båda får, utöver äran att vara förebilder och ambassadörer, sina handavtryck i diabas utanför Kulturhuset Vita Skolan i Broby. Ett hederspris och evenemang som startades och drivs av Göinge Näringsliv. Det börjar nu bli en spännande ”Walk of fame” som varje år genererar stort intresse.

Huggna i sten

Årets speciellt utvalda och premierade personer är Linda Marin från Immelns kanotcenter, som i ett år framöver är ambassadör och Årets Queenia. Årets Företagare blev Janne Norrman på Bolist. Titlar och utnämningar som numera är huggna i sten. 

Press, kommun och nyfikna var på plats då ordförande Camilla Larsson från Göinge Näringsliv, höll ett tal inför avtäckningen.

Text och bild: johnny@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Tjejkväll på Målerifirman Sture Persson

Ingela Lindström

Entreprenörer efterlyses!

Ingela Lindström

Invigning av Hlölli

info@espressoreklam.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer