9.9 C
Älmhult
2020-07-14
Näringsliv

Nya händer på plats

Nya händer på plats

Två av flera utnämningar i Östra Göinge är Årets Queenia och Årets Företagare. Båda får, utöver äran att vara förebilder och ambassadörer, sina handavtryck i diabas utanför Kulturhuset Vita Skolan i Broby. Ett hederspris och evenemang som startades och drivs av Göinge Näringsliv. Det börjar nu bli en spännande ”Walk of fame” som varje år genererar stort intresse.

Huggna i sten

Årets speciellt utvalda och premierade personer är Linda Marin från Immelns kanotcenter, som i ett år framöver är ambassadör och Årets Queenia. Årets Företagare blev Janne Norrman på Bolist. Titlar och utnämningar som numera är huggna i sten. 

Press, kommun och nyfikna var på plats då ordförande Camilla Larsson från Göinge Näringsliv, höll ett tal inför avtäckningen.

Text och bild: johnny@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Entreprenörer efterlyses!

Ingela Lindström

Richard känner träglädje i Diö

Ingela Lindström

Omställningsförmåga och samarbete

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer