2.7 C
Älmhult
2020-02-24
Lokalt

Hässleholm får ny tidning

Espresso reklambyrå startar nu en ny tidning som distribueras månadsvis ut till alla hushåll i Hässleholm. Tidningen heter ”Mitt Hässleholm” och är ett månadsmagasin med fokus på evenemang, nöjen, kultur och lokal handel.
– Vi har tidigare producerat ett näringslivsmagasin åt Hässleholms kommun (Hässleholm Nästa), säger ansvarig utgivare Johnny Billinger. Men nu blir det ett fokus på allt det trevliga i livet.

Koll på vad som händer
Det händer hela tiden roliga och intressanta saker som idag är svåra att hålla reda på eller komma ihåg. Det finns ingen kanal som håller koll på allt utan man är hänvisad till att själv tar reda på vad som händer i olika kanaler.
– Vår ambition är att hålla koll på det mesta om vad som händer kommande månad. Så mycket av magasinet handlar om att synliggöra små och stora arrangemang. Men precis som våra övriga tidningar i Osby, Älmhult och Östra Göinge, så vill vi även fokusera på kommun, kultur-, förening- och näringsliv. Alltså allt av betydelse för invånarna.

Ny kanal för annonsörer
Det är inte bara tidningsbranschen som är under förändring. Digitala kanaler är splittrade och under ständig förändring. Det har gjort det väldigt svårt för annonsörer att veta var man ska investera för att nå sina kunder.
– Om du vet exakt vilka som är dina kunder, och har en möjlighet att nå dem alla genom en kanal som du vet landar i deras hand – då finns det inget idag som ger bättre effekt, förklarar Johnny. Våra kunders annonser är dessutom en relevant och viktig del av magasinet, med lika högt läsvärde som den redaktionella texten. Det hänger liksom ihop. Den möjligheten har inte Hässleholm idag.

Fotnot: Första numret av Mitt Hässleholm delas ut 1 september.

Relaterade inlägg

Anna-Clara klarar det mesta

info@espressoreklam.se

OIK:s Sportlovscamp

Ingela Lindström

Ett skogsäventyr – en vandringsföreställning för alla sinnen

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer