7.9 C
Älmhult
2019-12-06
Sport

Orienterare söker husrum inför 10MILA

Förberedelserna inför 10MILA i Östra Göinge i slutet av april intensifieras alltmer och FK Göingarna jobbar på bred front för att göra detta till en minnesvärd fest för såväl besökande orienterare, Glimåkraborna och Östra Göingebor i allmänhet.

Efterlyser boende
Tillsammans med Östra Göinge kommun och ett stort antal idrottsföreningar arbetas det fram lösningar för trafik, parkering, boende, duschande, vätskestationer m.m. Det mesta är redan ordnat men boendefrågan är svår i Östra Göinge, med det lilla utbud av olika gästboenden som finns.
Därför uppmanar vi er som har något boende typ gäststuga/sommarstuga eller extrarum i rimlig närhet av Glimåkra att gå in på vår hemsida och skriva in vad ni har att erbjuda. Det finns fortfarande många orienterare som letar efter en lösning.

I kommande nummer av Allt om Göinge kommer vi att publicera mer information om trafik, parkering och arenan.

Välkomna att följa arrangemanget via 10mila.se, Facebook 10MILA eller Instagram #10mila.

Väl mött! //FK Göingarna

]]>

Relaterade inlägg

Stor satsning för Team Sportia

Ingela Lindström

Fotbollstalangen Gabriel har chans på proffsspel

Ingela Lindström

Cecilia tror att lustfylld träning kan bryta en sorglig utveckling

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer